T: 0414 174 80 E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

HKM

HKM Måleri - Målare i Simrishamn

Måleriarbete med dig som kund i fokus

När du anlitar våra erfarna målare för arbete i ditt hem eller på företag, kan du känna dig trygg.

Dialogen mellan dig som kund och våra målare ser vi som en viktig del av arbetet för att resultatet ska bli just som du tänkt dig. Har du svårt för att bestämma kulör på fasaden eller på vardagsrumsväggarna? Vi hjälper dig hela vägen från idé till färdigt resultat.

Vi sätter färg på allt både ute och inne!

 


 Planering & Projektering

Från idé till verklighet

När det är dags att bygga om eller nytt är det viktigt att allt blir rätt från början, annars kan det bli både kostsamt och tidsödande.

När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att du får hjälp av en erfaren och utbildad projektör.

 

Kontakta oss
Kontakta oss

 
Ring eller sänd ett mail

Ta kontakt med oss för en kostnadsfri offert eller om du har frågor eller funderingar.

Klicka här för att komma till vårt mailformulär eller ring oss på 0414-174 80.

 

 
  Kunniga & Erfarna Målare


Våra målare är kunniga yrkesproffs med många års erfarenhet.

Som måleriföretag är det viktigt att kunna erbjuda ett brett spektrum av måleritjänster så att du som kund kan anlita ett företag för ett och samma projekt.

Vi på HKM Måleri utför fasad-, byggnads-, inredningsmåleri och mycket mer, inget jobb är för litet eller för stort.

Nybeställningar från återkommande kunder och rekommendationer från tidigare kunder är vår bästa reklam. Det är kvittot för yrkesproffs och nöjda kunder.

 

Kontakta oss
Lär känna våra målare


Vill veta mer om våra duktiga målares erfarenheter och utbildningar?

Klicka här


 

Målare sökes till HKM Bygg & Inredning

Om oss
HKM Bygg & Inredning är ett familjeägt byggföretag baserat i Simrishamn på vackra Österlen. Vi arbetar både med planerade arbeten och rena servicearbeten inom byggbranschen. Vi har lång erfarenhet av att genomföra byggprojekt där vi samordnar hela genomförandet av projektet, från projektering till slutbesiktning.

Vi tar oss an projekt i alla storlekar, från mindre projekt som renovering av kök och badrum till renovering av hela hus. Vi har byggt om fastigheter från annan verksamhet till hyreshus med lägenheter. Vi har byggt nytt från uthus till flervåningshus.

Under vårt tak har vi målare, snickare, murare & plattsättare samt elektriker.
Vi har lång erfarenhet av projektledning och projektering för service och fastighetsskötsel, både i stor och liten skala.

Arbetsbeskrivning
HKM Bygg & Inredning behöver förstärka med två målare i vårt team. I din roll som målare på HKM Bygg & Inredning erbjuds du ett varierande arbete där dina arbetsuppgifter bland annat kommer att bestå av renoveringar och nybyggnationer och att arbeta med stora som små projekt hos både privata kunder och i våra egna fastigheter.

Profil
För att bli aktuell för tjänsten som målare hos oss ser vi gärna att du som minsta krav är utbildad målare på minst gymnasienivå eller annan motsvarande vuxenutbildning & har avslutat din lärlingstid. 

För att passa i vårt team ser vi gärna att du är målinriktad med hög kvalitetsmedvetenhet och servicekänsla. Du har lätt för att samarbeta samtidigt som du även kan planera dina dagar och arbeta självständigt när det krävs. Som person bidrar du med positiv energi, hög arbetsmoral och har inga problem med att fatta egna beslut och att komma med egna initiativ till lösningar.

 B-körkort är ett krav.

Ansök
Skicka ditt personliga brev, yrkesbevis och CV till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .
Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Kontakt
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Frans Mårtensson 0414-174 80 eller This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsgivare: HKM Bygg & Inredning AB
Hemsida: www.hkm.nu
Antal ställningar: 2
Anställningsform: Heltid tillsvidare och Heltid säsongsanställning
Placering: Simrishamn
Kontaktperson: Frans Mårtensson 0414-174 80